Wysłany: Pią Sie 17, 2007 9:47 am Pytanie do Szanownego Admina
Moje pytanie jest nastepujace:
czy Szanowny Admin weryfikuje zdjecia diw na bara-bara? Bo cos mi sie wydaja one podejrzane, sa (zwlaszcza te warszawskie) na jedno kopyto, zalatuja fotkami sciagnietymi z internetu.
Nie chcialbym ocknac sie z reka w nocniku i zawiesc, jak jeden z kolegow tutaj, ktory podjechal do laski i okazalo sie, ze jest inna niz na fotkach. Wiem, ze to sie zdarza wszedzie, ale mam podejrzenia, ze akurat na bara-bara (Warszawa) jest to powszechne.
Poziom: 13
HP: 3/370
1%
MP: 176/176
100%
EXP: 23/30
76%
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 9:29 pm
Witam Midzz
Admin weryfikuje na tyle na ile może. Do każdej z osobna nie jedzie i nie ogląda. Trudno powiedzieć, jak jest z autentycznością i prawdomównością na oko stawiam gdzieś tak na 80% rzetelnych ogłoszeń.
Z tymi zdjęciami netowymi też do końca nie wiadomo bo już miałem kilka takich sytuacji że wyglądało mi na zdjęcia z netu - pojechałem i się przekonałem że tak nie jest. To jest na prawdę bardzo trudne zweryfikować każde ogłoszenie z osobna. Jeśli któreś z ogłoszeń wydają się wam nie rzetelne lub zdjęcia wyglądają jak z netu - proszę zapodajcie linka....
Portal jest prowadzony przez jedną osobę + 2 moderatorów na forum. Niestety ale nie jestem w stanie poświęcać więcej niż 2 godz dziennie na obsługę portalu , w każdym razie staram się jak mogę. Gdyby divy, agencje itp org. bardziej mobilizowały mnie do pracy przy portalu - wtedy była by inna bajka. Niestety jest to bardzo trudny rynek i strasznie kobinatorsko-zakłamany.
ps. Dla twojej informacji oraz pozostałych forumowiczów planuję robić niedługo przegląd ogłoszeń. Te divy które nie chcą u nas reklamy, po prostu będą kasowane. Dla tego w ciągu kilku dni chcę włączyć wszystkie "wygaśnięte" ogłoszenia na test miesięczny. Ogłoszeń na bara pojawiło by się gdzieś tak koło 1200. Co o tym myślicie dobry pomysł?... Jedyny feler to fakt iż co najmniej 100ogłoszeń będzie się dublować ew. ogłoszenia po prostu nie będą zbyt aktualne....
2%
MP: 265/265
100%
EXP: 38/39
97%
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 8:04 am
witam
co do weryfikacji niewiem czy pamietaci zweryfikowałem jdną pod względem usułg pisała ze uprawia anal a jak zadzwoniłem to koazało się ze nie i chyba ta metoda weryfikacji bedzie prosta (weryfikacja usług) ale nie daje 100% pewności mogę weryfikować po 1 panince dzienie poproszę o pozwolenie na taką działalnośc do admina
Żadne z nich nie było weryfikowane jeśli chodzi o zdjęcia - tyle mogę powiedzieć, jedynie głos telefonicznie. - Sprawdzę te ogłoszenia dogłębniej.... dzięki za linki.
Chciał bym wam zwrócić uwagę że najlepiej będzie jeśli będziecie korzystać z divv które są u nas dłużej niż 1miesiąc. Po tym okresie wychodzi tak na prawdę w 100% czy Diva zamieszczała w pełni rzetelne ogłoszenie czy tylko na pokaz.
Poziom: 16
HP: 11/556
2%
MP: 265/265
100%
EXP: 38/39
97%
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 12:19 pm
zdublowane ogłoszenie
1-http://www.bara-bara.pl/anonse/goraca-sucz-warszawa-p-2250.html
2-http://www.bara-bara.pl/anonse/warto-sprobowaĂŚ-warszawa-p-2248.html
ten sam numer telefonu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum