Moim zdaniem wciaz za malo jest bannerow i innych form reklamy internetowej. Poza tym szwankuje szeptany marketing, tutejsi uzytkownicy nie sa sklonni dzielic sie tym adresem ze swoimi kumplami. Dlaczego? Bo:
- za malo tu wyrazistych postaci,
- za malo tu rzeczowych recenzji,
- za malo tu wiarygodnych osob.
Taka jest moja diagnoza. Recepta? Na pewno nie czat, dziewczyny na seks wyrywa sie na ogolnych miejscach tego typu.
Nie wiem co midzz miał na mysli ale moim zdaniem nie sciagniesz na czat jakiejs ilosci osob zeby mozna bylo cos tutaj wyrwac.
po prostu nie ma szans konkurowac z onet lub wp
Moze spróbuj z tymi nr. tel. do dziewczyn albo sms-y do nich z informacja ze taka strona istniej bo divy nie maja pojecia
Przez chwile musialem pomyslec, co mialem na mysli. I juz wiem Chodzilo mi o to, ze czaty przyciagaja, ale na ogolnych portalach, a nie takich witrynach jak bara-bara. Tam jest najwiecej ludzi i tyle.
Hehe to jest nas 3 - jak wtedy by to było? Trójniaki mentalne?
A propos chata - jest zainteresowanie ze strony panienek i jak panienka się nie rozmyśli to po świętach podrzucę recenzję, może ze zdjęciem
pozdrowienia
Bobby
_________________ - Stirlitz co jest lepsze radio czy gazeta? - zapytał podejrzliwie Müller.
- Gazeta, w radio nie zawiniesz śledzia - odparł spokojnie Stirlitz.
Konkretnie to na wp
i jeszcze jedna uwaga - sporo chętnych ale często albo małolaty albo panienki mające bardzo duże wyobrażenie o sobie (patrząc przez pryzmat życzeń finansowych) a faktycznie niewiele mogą oferować.
Natomiast udało mi się z chata "wyhaczyć" 2 panienki (jakiś czas temu), które ewidentnie były sukcesem (duże zaangażowanie - "dobry amator jest lepszy od najlepszego zawodowca" jak mawiał marsz. Mongomery, całkiem miłe dla oka i na dodatek cena nie była wygórowana)
Post powyżej dotyczy "sprawy" nowej, nad którą "pracuję"
pozdrowienia
Bobby
_________________ - Stirlitz co jest lepsze radio czy gazeta? - zapytał podejrzliwie Müller.
Napisz jeszcze z jakiego miasta jestes bo u mnie w Czestochowie i okolicy to straszna posucha.
Raz zlapalem panienke z Radomska to okolo 30 km. od Czestochowy ale powiem szczerze ze jak ja zobaczylem na parkingu w umowionym miejscu to mnie z butow wyrwalo i bardzo szybko wrocilem do domku.
A teraz trochę offtop - to o czym pisałem powyżej - kolejne 100% sukces - miło, pełne zaangażowanie i było na czym oko zawiesić. Co prawda biuścik pomiędzy B i C ale mi takie odpowiadają a żywiołowość i energia 19latki o mało mnie o zawał nie przyprawiły. Niestety na zdjęcie nie dała się namówić - może następnym razem. Tak więc 3 trafne z "ogólnego" chata... i kilka nr gg, ewewntualnie do dalszych dyskusji;-)
pozdrowienia
Bobby
Zawsze mowilem, ze wp i czateria to miejsce nieograniczonych mozliwosci wyhaczenia naprawde zajebistych panienek i to czesto za totalna darmoche. Wielokrotnie wyrwalem stamtad lachony (hehe, uwielbiam to okreslenie) i bylem bardzo zadowolony (nie czuje jak rymuje?;). Wystarczy troche elokwencji, naprawde. Tam jest mnostwo dziewczyn, ktore szukaja pocieszenia, opiekuna, meskiego ramienia, kogos do zemsty na swoim facecie i po prostu takich, ktore chca sie poruchac.
MNOSTWO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum