Wysłany: Pon Wrz 11, 2006 11:39 am Warszawa - Wyszków
Zaczyna się zaraz jak kończy się trasa szybkiego ruchu i przez kilka kilometrów można natrafić na laski.
Typowe Titówki, choć jedna sztuka jakieś 3 tygodnie temu mnie zainteresowała.
Mała, jakieś 45 kilo, polka i ubrana w jasna krótka sukienkę, oczywiście bez bielizny. Lodzik 7/10 bez prezerwatywy i pozwoliła się spuścić na twarz za jedyne 40 zł.
Mustafa - widzę, że lubisz sporty ekstremalne - jakoś nie mogę sobie wyobrazić jakiejkolwiek zabawy z TIRówką bez prezerwatywy. W końcu różne ekstra dodatki można złapać....
pozdrowienia
Bobby
_________________ - Stirlitz co jest lepsze radio czy gazeta? - zapytał podejrzliwie Müller.
- Gazeta, w radio nie zawiniesz śledzia - odparł spokojnie Stirlitz.
Sportem ekstremalnym nazwałbym bicie rekordów w jak największym przyjęciu kutasów w jedną noc.
Nie wyobrażam sobie być na liście do bzyknięcia panny z numerkiem 721, kiedy wiem, że przez ostatnie kilka godzin leżąca laska miała już w sobie 720 pał
...a mały, skromny, przydrożny lodzik to już coś innego
Fakt, że nigdy w życiu nie przeleciałbym takiej panny bez ubranka, ale jak dziewczyna powiedziała, że nie ma problemu i mogę się jej spuścić na twarz (a zapytałem tak tylko dla żartu bo byłem przekonany, że odmówi) to nie mogłem się powstrzymać
Przez kontakt oralny nie ma możliwości złapać "ekstra dodatków"
PH 5,5 w ślinie jest tak silne że unicestwia je wszystkie.
Lary wybacz ale nie siej niewiedzy na forum:
1) przez kontakt oralny jak najbardziej możesz złapać wiele ciekawych dodatków począwszy od zapalenia pęcherza moczowego poprzez prawie wszystkie przypadłości a w przypadku bardzo niekorzystnego zbiegu okoliczności nawet HIV (gdzieś czytałem przykład - dziewczyna myje zęby i zrani się w dziąsło - następuje kontakt z krwią i może nastąpić zakażenie HIV). Prawdą jest natomiast, że podawane "szanse" złapania są zdecydowanie mniejsze niż w przypadku stosunku klasycznego czy analnego bez zabezpieczenia.
2) PH 5,5 - co ma być silne? PH jest albo kwaśne albo obojętne albo zasadowe nie słyszałem żeby było silne Poza tym 5,5 lokuje się bardzo dobrze w środku skali i na pewno nie ma właściwości ani bakterio ani grzybo ani wirusobójczych. Zerknij na produkty oznaczone właśnie PH5,5 - określane są jako łagodne i niepodrażniające....
pozdrowienia
Bobby
_________________ - Stirlitz co jest lepsze radio czy gazeta? - zapytał podejrzliwie Müller.
Spoko Lary,
w końcu forum służy do wymiany poglądów, a każdy ma prawo wyrażać swoją opinię
pozdrowienia
Bobby
Poziom: 2
HP: 0/30
0%
MP: 14/14
100%
EXP: 0/8
0%
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 3:55 pm
Czasami korzystam z usług "leśnych ssaków" bo jak zobaczę jakiegoś ładniejszego
ssaka to nie mogę się powstrzymać od skorzystania z okazji.
Lubię loda bez ubranka , ala zawsze w apteczce wożę amol i potem
obficie dezynfekuję wacka.
Trochę piecze,a czasami nawet bardzo ale da się wytrzymać , trwa to tylko chwilę.
Jak do tej pory nie miałem żadnych dolegliwości przez moje zachcianki.
_________________ Używaj świata póki ci służą młode lata.
efekt po amolu jest taki sam, jakbyś polał sobie ptaka wodą kolońską WARS czyli, poszczypie, poszczypie i później trochę popachnie i nic po za tym.
Po za tym jak się spytasz tych "leśnych ssaków" lub jeśli masz dobry węch to się zorientujesz, że one, głównie w upalne dni podmywają się octem bo myślą, że w ten sposób się odkażą....
...ich sposób myślenia jest podobny do Twojego, ale z przykrością muszę Cię poinformować, że ocet, amol czy inne ustrojstwo nie przestrzeże Cię przed niepożądanymi niespodziankami.
Ja czasami podaję gołego ptaka, ale liczę się z konsekwencjami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum