imslave4u
Poziom: 1
HP: 0/18
0%
MP: 8/8
100%
EXP: 3/9
33%
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 9:11 pm Pani Paulina - dominacja
Nie widzę tu oddzielnej "rubryki" dla domin więc umieszczam opinię tutaj.
Wiedziony ciekawością bylem ostatnio u jednej z najnowszych (chyba najnowszej i najmłodszej) domin w Warszawie - Pauliny, anonsik np. tutaj link
Konkrety nt. spotkania:
Mieszkanie czyste, schludne, dyskretne, winda działa. W pokoju spore lustro, więc też można się pooglądać po spankingu. Pani była sama w mieszkaniu, co zdecydowanie preferuję. Lokalizacja - centrum, koło ronda Zawiszy, naprzeciw hotelu Sobieski.
Osoba wizualnie przyjemna - opalona szatynka, w kozakach na obcasie pewnie koło 180. Była ubrana właśnie w kozaki i lateksową obcisłą sukienkę, jak na zdjęciach.
Co jest możliwe? - z tego co się dowiedziałem, w zasadzie całość dominacji fizycznej i psychicznej, w tym scat, piss, mocny spanking, przypalanie, igły. Skorzystałem z chłosty, wosku, kajdankowania, poniżania słownego i zabawy strapon. Pani mocno policzkuje i generalnie potrafi zmusić do posłuszeństwa. Dostałem to, czego szukałem, wiec oceniam pozytywnie.
Cena - 200 złotych, a więc jak na Warszawę standard.
Pytałem, opcjonalnie można spotkać się również z Panią i uległą. Ogólnie domina otwarta, zakres zabawy można dokładnie ustalić i się tego trzymać. Wydaje mi się, że propozycja godna polecenia, byłem u innych Pań i do tej na pewno wrócę.
FAKTYCZNIE BYLEM U PANI PAULINY I TAK JAK NAPISANE WYZEJ MIESZKANIE CZYSTE ZADBANE PANI PAULINA SAMA W SOBIE OSOBA CIEKAWA SILNA JESTEM ZADOWOLONY CHODZ TO NAJMLODSZA DOMINA CHYBA W WAWIE ALE POLECAM JESLI NAPRAWDE SZUKASZ CZEGOS MOCNEGO I NIE ZAPOMNIANEGO A POZATYM MA SWOJE ZASADY NIE UPRAWIA SEXU,,,TAK JAK INNE DOMINY,,,WYMIENIAL NIE BEDE
pies
0%
100%
EXP: 0/9
0%
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 2:30 am
witam pania pauline mozna spotkac takze na czacie nie ukrywam ze jest osoba ciekawa chodz jeszce u niej nie bylem ale rozmawialem z nia wczoraj przez tel okolo 25minut okazywala zainteresowanie nie nudzila ja rozmowa,,,chodz nie ukrywam ze mogla pare razy takze rozmawialem z nia na czacie,,,,interesujaca mam nadzieje ze nie dlugo sie przelamie i odwiedze pania pauline
Opis zajebisty, ciekawi mnie opis pod anonsem warto przeczytac najpierw ten z forum a pozniej w ogloszeniu
Ale moim niewaznym zdaniem to Ta mila Admina robi sobie niezla reklame bo jeden wpis i tyle odpowiedz w ciagu jedej nocy
No ale takie prawo forum
Ja nie przepadam za BDSM
Jak dla mnie za duzo tu jednorazowych uzytkownikow wpisujacych sie w tym samym niemal czasie. Alfowa promocja szyta grubymi nicmi.
I tyle
_________________ Bzzz...
imslave4u
0%
100%
EXP: 3/9
33%
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 6:48 pm
skoro tyle odpowiedzi w ciągu zaledwie 24h, chciałem tylko powiedzieć, że jeżeli chodzi o mój post, jest on tylko ode mnie
a te z nocy cóż, na alfa też nie wyglądają, raczej jakiegoś, hm namolnego fana dziewczyny, bo niezbyt udana ta reklama (no i ewidentnie ta sama osoba pisała, nie przypadkiem o 2 w nocy i nie przypadkiem koleś wrzuca ileś przecinków na raz ",,,"). Na przemyślane działanie to za głupie
Tyle ode mnie, podsumowując, działalności alfa tutaj bym nie widział.
Jakos nie wierze w takie przypadki, ale smieje sie teraz i mam dobry humor, wiec nie bede juz szukal dziury w calym. W sumie forum jest dla wszystkich, rowniez dla alfow czy zdebilalych fanow sadystycznych diw
Midzz, dominatorze. Nie tak ostro proszę. Dlaczego zaraz "zdebilałych"? Przecież nikt nic nie mówi o "zdebilałych fanach wielkich cycków", czy "zdebilałych fanach stóp".
Rozchmurz się
Ech, co za wrażliwość....
Oj przyznaję, może troszkę przesadziłem. Na swoje usprawiedliwienie wspomnę tylko o swojej lekkiej niedyspozycji porannej wywołanej szokiem poalkoholowym
Proszę o wybaczenie wszystkich, którzy poczuli się urażenie sformułowaniem, na które jakże słusznie zwrócił mi uwagę kkk...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum