Diva bardzo rasowa, seksowna i mila. Mimo ze w przeciwienstwie do Alex pracuje na prywatce (juz samo umawianie jest wielka roznica bo nie rozmawiasz z diva tylko telefonistka) to byla to naprawde mila i namietna godzina. Panna zna sie na rzeczy, daje duzo z siebie i nie traktuje swojej pracy jako upierdliwosc tylko potrafi sie dobrze bawic. Jak zauwazyliscie wczesniej lubie jak diva tez jak diva wyglada (a w szczegolnosci jesli sex jest jej praca). Nie zawiodlem sie wszystko bylo jak lubie, super bielizna itp. Do tego nie zaczela spotkania od "ale daj mi najpierw kase" i bez pospiechu napilismy sie wina, konwersacja, sex itp. Bylo super, laska ma cos w sobie i do tego piekne, pelne piersi. Jesli ktos lubi anal to nie jest to dla niej tylko dodatkowa kasa (100 PLN), ona to po prostu lubi!
Z racji tego ze diva z poniedzialku i wtorku nie mogly w srode, dalem sie namowic na "francuski pocalunek". To kolezanka Divy z wtorku i w srode nie miala jeszcze zdjec w necie. Po milych doswiadczeniach z wtorku zaryzykowalem i zamowilem kolezanke "w ciemno"
Powiem krotko - nie byl to wybor dobry! Panna moze i nie straszna z twarzy, ale figura pozostawiala juz wiele do zyczenia. W pasie miala tyle co w biodrach, piersi tez nie pierwszej jedrnosci a do tego znudzona, leniwa i nie bylo o czym pogadac. Jak skonczylem a zostalo jeszcze jakies 15 min. diva szybciutko wstala, do lazienki i stwierdzila ze pewno i tak juz nie zdazymy! Do tego ma napewno duzo wiecej niz 25 lat bo to po prostu widac po ciele i twarzy
Poziom: 1
HP: 0/18
0%
MP: 8/8
100%
EXP: 4/9
44%
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 9:46 pm
Jestem bardzo zdziwiony recenzjami Analnych igraszek i Francuskiego pocałunku Miałem okazje spędzic miło czas z obiema tymi paniami i było naprawde bosko!!! Polecam trójkącik z nimi!!!
Paweł, nie wszyscy muszą mieć takie samo zdanie ale jeżeli nie chcesz być określany mianem alfa naganiającego klientów (trochę tak to brzmi) to uzasadnij swoją opinię
pozdrowienia
Bobby
_________________ - Stirlitz co jest lepsze radio czy gazeta? - zapytał podejrzliwie Müller.
- Gazeta, w radio nie zawiniesz śledzia - odparł spokojnie Stirlitz.
Poziom: 1
HP: 0/18
0%
MP: 8/8
100%
EXP: 4/9
44%
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 6:03 pm
Obie były bardzo milutkie i uśmiechniete Godzinka trwała troszke wiecej niz powinna Francuzik super no i analek w wykonaniu Analnych igraszek (pasuje jej taka ksywka) poprostu boski Zresztą co bede zachwalać Wybierz sie a sam zobaczysz Napewno będziesz miło zaskoczony
No fajnie by było tylko że różnica polega na jakości wpisu, ale myśle że dalsza Twoja działalność na tym forum pokaże że myliłem się. Jak będziesz miał jakieś oceny to podaj link lub tel. z miejscowością bo jak narazie to kuleje moja wiedza na temat dziewczyn w Częstochowie, bo te które są na odlotach to albo agentury albo wątpliwe wiekowo
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum