Wysłany: Pią Sie 11, 2006 2:13 pm NATURALNE POSZUKIWANE
Hej, witam wszystkich.Jezeli znacie to dajcie mi namiary na dupencje ;)ale tylko przyjmujace prywatnie;) ... na dupcie z naturalna , niedepilowana cipcia, ze slicznym zadbanym trawniczkiem... mmm... prawdziwa posucha na zarosniete. Preferuje laseczki w wieku 28-40 lat POZDRAWIAM
Kary - wyłącz CAPS LOCK - tutaj nie trzeba krzyczeć, żeby być usłyszanym
pozdrowienia
Bobby
_________________ - Stirlitz co jest lepsze radio czy gazeta? - zapytał podejrzliwie Müller.
- Gazeta, w radio nie zawiniesz śledzia - odparł spokojnie Stirlitz.
Panowie to nie ten dział !!!!!!!!!
Poszukiwanie dziewczyn, znajduje się w nieco innym miejscu.
To forum działa od niedawna, a już robi się bałagan. Co będzie za 2 lata (mam nadzieje, że Administrator nie zamknie wcześniej)
Panie Adminie uprasza się o przeniesienie tych postów w prawidłowe miejsce.
Panowie to nie ten dział !!!!!!!!!
Poszukiwanie dziewczyn, znajduje się w nieco innym miejscu.
To forum działa od niedawna, a już robi się bałagan. Co będzie za 2 lata (mam nadzieje, że Administrator nie zamknie wcześniej)
Panie Adminie uprasza się o przeniesienie tych postów w prawidłowe miejsce.
Zarosniete???? Okropienstwo - choc o gustach sie nie dyskutuje! Moge polecic moja osiedlowa wozna, ale chyba nie o to chodzi. Nie wiem czy goli ale nie wyglada...wlasciwie w ogole nie wyglada. A a propos tego postu ze to niby pedofilia! Drogi Kolego ruchaczu! Ludzie nie musza byc naturalni, zeby uwazano ich za normalnych.Dziewczynki chodza do fryzjera, myja raczki , piluja paznokietki i szoruja zabki.Tak wiec wygolone paszki , nozki i cipki to oznaka higieny i elegancji we wspolczesnym swiecie a nie swiadectwo zdziecinnienia u napalonych faciow. To moja obrona przed pomowieniami , bo osobiscie uwielbiam jak najintensywniej wydepilowane! Z harcerskim pozdrowieniem !
_________________ Szperam w Polsce - uwielbiam dojrzale i lubiace seks kobiety.Jestem koneserem analnej penetracji drobnych jedrnych tyleczkow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum